Buna ziua.
Sint incadrat in grad mediu de handicap si am fost la Directia de Asistenta Sociala a municipiului Pitesti pentru loc de parcare gratuit in raza orasului Pitesti. Am adresa de domiciliu in Pitesti, dar adresa de resedinta in Bradu; am facut viza de flotant in Bradu, unde locuiesc, deoarece altfel nu mi se aproba dosarul de handicap. Masina este pe numele sotiei, iar ea are adresa de domiciliu in Pitesti. La DASP mi s-a spus ca nu se poate, deoarece ambii soti trebuie sa aiba acelasi domiciliu si deci cind expira viza de flotant imi vor aproba locul de parcare. Dar ce sa-mi aprobe, caci fara viza de flotant pe Bradu mi se anuleaza dosarul de handicap. Este absurd, caci adevarul este ca noi locuim impreuna, doar ca a trebuit ca eu sa-mi fac viza de flotant pe Bradu, pentru dosarul de handicap. Precizez ca pentru rovigneta nu a fost nicio problema, mi s-a aprobat la DGASP Arges. Spuneti-mi va rog daca au dreptate cei de la DASP sa-mi refuze locul de parcare gratuita sau nu si daca au dreptate, ce solutie as avea sa rezolv, caci e absurd sa am dreptul prin lege si totusi sa nu pot beneficia din cauza unei birocratii sau unei rele-vointe din partea unui functionar?
Multumesc mult.
Cu stima,
Cezar