Doresc sa fac rost de un loc de parcare la bloc in conditiile in care masina este pe numele sotului si el are domiciliul in buletin in alta parte. Cum este mai bine sau cum e legal? Pot solicita un loc de parcare la bloc pe numele meu chiar daca masina nu este pe numele meu sau ma sfatuiti sa ii fac flotant sotului pentru ca el are momentan o alta adresa de buletin desi suntem casatoriti , si sa ceara el loc? Cum este mai usor?
Normele in domeniu prevad posibilitatea concesionarii locurilor de parcare solicitantilor care fac concomitent dovada ca sunt proprietarii bunurilor mobile=autovehiculelor si au adresa de domiciliu in locul unde solicita locul de parcare
FLOTÁNT, -Ă adj. Persoană care se găsește în trecere printr-o localitate, nelocuind stabil acolo.
Viza de flotant atesta ca persoana in cauza locuieste provizoriu la adresa respectiva si nu beneficiaza de drepturile aferente calitatii de proprietar al imobilului unde detine viza de flotant
Serviciul specializat din primarie nu aloca locuri de parcare solicitantilor care nu fac dovada ca sunt proprietarii imobilului unde solicita locul de parcare
Obtinere loc parcare
nimenea
Buna ziua! In urma casatoriei mi am pastrat in buletin aceeiasi adresa unde am locuit inaintea casatoriei.Acum stau cu sotul intr un apartament din magurele ... (vezi toată discuția)