avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Loc detinere arestat preventiv Bucuresti
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Loc detinere arestat preventiv Bucuresti

Buna seara. Inteleg ca in Bucuresti exista 11 centre de retinere si arestare preventiva. Exista vreun criteriu prioritar (fie legal, fie informal/practic) dupa care persoanele retinute sunt 'distribuite' catre aceste centre? (precum proximitate fata de adresa persoanei, fata de locul retinerii, fata de locul audierii etc) Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 12 Octombrie 2023
Bogdan3, utilizator

Alte discuții în legătură

Cum se obtine arestarea preventiva pentru inselaciune? florindbro florindbro Cum se poate obtine arestarea preventiva in cazul unui inculpat cercetat pentru inselaciune? Inselaciunea este pentru un autoturism in valoare de 50000 euro. ... (vezi toată discuția)
Aducerea la cunostinta a mandatului de executare a pedepsei emis in lipsa danielungureanu31 danielungureanu31 O persoana condamanata definitiv in lipsa este prinsa la intrarea in tara de organele politiei de frontiera si depusa la arestul politiei cel mai apropiat. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! in curând se vor termina cele 29 de zile de arest ... MirunaMiclea MirunaMiclea Buna ziua ! In curând se vor termina cele 29 de zile de arest preventiv pt iubitul meu .As dori sa știu dacă va fi judecat sau dacă voi fi chemată și eu ... (vezi toată discuția)