avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Persoanele aflate în relatii cu societatea în baza ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Persoanele aflate în relatii cu societatea în baza unui contract ...

Persoanele aflate în relatii cu societatea în baza unui contract de mandat ( directorii executivi, membrii consiliului de administratie) pot beneficia de calculul și plata concediului medical pentru perioada spitalizării ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:12, 13 Octombrie 2023
Numai daca au incheiat cu Casa de Asigurariude Sanatate contract de asigurare pentru pentru concedii şi indemnizaţii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista diferenta dintre a fi angajat la srl sau asigurat din mana alexg2014 alexg2014 Buna ziua, Exista diferenta dintre a fi angajat la SRL sau asigurat din mana ? Stiu ca se poate plati din mana: pensie, somaj, sanatate. Din cate am inteles ... (vezi toată discuția)
Concediu medical valentin43 valentin43 Buna ziua, Am incetat contractul de munca cu acordul partilor. Pot beneficia de concediu medical in perioada cat caut alt loc de munca? unde trebuie sa ma ... (vezi toată discuția)
Contributia fnuass pentru presedintele si cenzorul asociatiei de proprietari Mitica49 Mitica49 Buna ziua, Neavand specializare in domeniul financiar-contabil, as dori sa ma lamuriti asupra urmatoarei probleme: notiunea de \"contributie de asigurari ... (vezi toată discuția)