nucu$ 
	    	Utilizator

nucu$ 
	    	Utilizator	    

Doinita Stingaciu 
	    	Avocat

Doinita Stingaciu 
	    	Avocat	    

valim1295 
	    	Utilizator

valim1295 
	    	Utilizator	    

nucu$ 
	    	Utilizator

nucu$ 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 OlteanuCoca	                   

Masina mea a fost lovita de o persoana cu asigurare RCA. Am deschis dosar de dauna la asiguratorul vinovatului , dar acesta nu vrea sa repare masina la ... (vezi toată discuția)
	                    OlteanuCoca	                   

Masina mea a fost lovita de o persoana cu asigurare RCA. Am deschis dosar de dauna la asiguratorul vinovatului , dar acesta nu vrea sa repare masina la ... (vezi toată discuția)

Cristina I.	                   

Buna dimineata, stimati utilizatori/vizitatori.
Doresc sa aduc in atentia dumneavoastra urmatoarea situatie, asteptand totodata si sugestii despre cum ar ... (vezi toată discuția)
	                    Cristina I.	                   

Buna dimineata, stimati utilizatori/vizitatori.
Doresc sa aduc in atentia dumneavoastra urmatoarea situatie, asteptand totodata si sugestii despre cum ar ... (vezi toată discuția)

Pepeneata	                   

Buna ziua am si eu o nelamurire , dosarul de dauna s-a aprobat dupa o plangerel la csa , si m-au trimis in service-ul unde am facut devizu tot de ei am fost ... (vezi toată discuția)
	                    Pepeneata	                   

Buna ziua am si eu o nelamurire , dosarul de dauna s-a aprobat dupa o plangerel la csa , si m-au trimis in service-ul unde am facut devizu tot de ei am fost ... (vezi toată discuția)