avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Scutire CASS
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Scutire CASS

Buna ziua! Va rog sa imi spuneti daca pot fi scutit de plata CASS ca si salariat in cazul in care o ingrijesc pe mama care e sub tratament oncologic? Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Cass pensie bolnav oncologic Daniela Vesel Daniela Vesel Bună ziua. Mă numesc Vesel Daniela,pensionara cu pensie peste 3000 lei, sunt operata de cancer renal și am certificat de handicap accentuat. Va rog să ... (vezi toată discuția)
Exceptarea de la plata cass silviu1958 silviu1958 Ce trebuie să facă un bolnav oncologic pensionar, cu pensie mai mare de 3000 lei, pentru a nu i se reține CASS din pensie ? (vezi toată discuția)
Se face reținerea cass din pensiile peste 3000 lei, pentru bolnavii ... Viorel_Lucaciu Viorel_Lucaciu Se face reținerea CASS din pensiile peste 3000 lei, pentru bolnavii de cancer, aflați în evidență în programul național și care urmează tratamentul ... (vezi toată discuția)