avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna am o problema la Asirom, am incheiat un contract ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna am o problema la Asirom, am incheiat un contract Casco pe ...

Buna am o problema la assirom am incheiat un contract Casco pe un an de zile ,am platit 3 rate , Ultima rata mi au Dat un cont gresit si nu au intrat banii , intre timp am avut un accident m au dezpagubit , dar dupa un an de zile vine sa imi spuna ca trebuie sa le platesc Ultima rata , si m au Dat in tribunal pt neplata , am dovada platii in contul Dat de ei dar contul Era inchis

Alte discuții în legătură

Neacceptarea dosarului de dauna pentru neplata polita casco misu_spiri misu_spiri Buna ziua, Vreau sa relatez urmatoarea problema si daca ma puteti ajuta cu un sfat. In 2009 tata a luat o masina in rate cu polita casco obligatorie prin ... (vezi toată discuția)
Service judecata aldos aldos Acum jumatate de an, am apelat la polita casco cu regres pe RCA-ul vinovatului.S-au creat toate documentele,2 dosare( alte zgarieturi).Nu am vrut un service ... (vezi toată discuția)
Probleme leasing auto pyerr79 pyerr79 Buna ziua.In 2008 am facut un contract de leasing cu porsche bank. Problema 1. Sunt obligat sa platesc asigurarea rca trimisa de ei (ei fiind intermediari) cu ... (vezi toată discuția)