avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Retete compensate au dreptul doar pentru gravidele ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Retete compensate au dreptul doar pentru gravidele care nu au loc de munca

Bună ziua,
Va rog sa ma ajutați într o situație. Sunt gravida și am descoperit o trombofilie pe sarcina pentru care am fost la hematolog și mi a dat scrisoare medicala și prima reteta compensata pentru Clexane injectabil pe care trebuie sa îl fac toată perioada sarcinii, urmând ca medicul de familie sa îmi dea în continuare reteta. Dar din cauza ca sunt și angajata, nu am dreptul de am bifa gravida pe reteta(deși am fost și la cas și m-au luat în evidenta ca si gravida), doctorita îmi spune ca se bat cap în cap și ca nu poate, ca s a schimbat legea de anul acesta. Gravidele care nu au avut loc de munca au mai multe drepturi ca și gravidele care lucrează? Nu găsesc o lege în acest sens, dacă ma puteți ajuta. Mulțumesc tare mult!

Alte discuții în legătură

Reteta gratuita clexane pentru gravide fc_anca fc_anca Buna ziua, sunt insarcinata in 8 saptamani. Suferind de trombofilie, mi s-a prescris pe toata durata sarcinii tratament cu clexane de 0,4. In baza scrisorii ... (vezi toată discuția)
Clexane compensat Sorina 30 Sorina 30 Am obtinut scrisoare medicala pentru Clexane 0.4 in sarcina (risc trombofilie) de la hematolog Fundeni insa medicul de familie imi cere prima reteta de la ... (vezi toată discuția)
Clexane ralucadenisatoma ralucadenisatoma Bună seara, Sunt însărcinată în 5 luni și fac injecțiile clexane. Luna aceasta când am fost la hematologie la spital, d-na doctor mi-a spus ca de ... (vezi toată discuția)