Am iesit la PAP in 2015 noiembrie din somaj in 2014 aprilie am avut salariu 1700 lei director din 01.05.2014 am fost trecuta lucrator comercial cu salariu 1050 lei in septembrie 2020 de drept dar nu sa adăugat nimic la pensie doresc sa stiu cum se procedează pentru punctaje si vechime deoarece nu sa ținut cont de contribuitate si de adeverința eliberată pana in aprilie 2001 cu brutele
Va rog sa mi spuneti ce trebuie sa fac!??
Dacă nu vi s-a adăugat nimic în plus la trecerea la limită de vârstă,se înțelege că ați fost în pensie anticipată și nu ați avut stagiu asimilat (cursuri universitare de zi,pensie de invaliditate)neintrat in calculul acesteia.Sporurile nepermanente intră în calcul pensiei doar prin hotărâre judecătorească definitivă.
Va respect pentru munca si implicarea dumneavoastră în ajutorul pensionarilor !!
Eu nu sunt împăcată cu punctajul si vechimea care au fost calculate deoarece in raport cu contribuția mea nu se reflecta !!Am primit buletinul de calcul si punctajele dar unele luni nu corespund !?Cred ca a fost calculat la ultimul an șomaj!!