avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara. Aș dori să vă întreb dacă pot ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara. Aș dori să vă întreb dacă pot rezilia un contract ...

Bună seara. Aș dori să vă întreb dacă pot rezilia un contract încheiat la notar intre mine și vecinul meu prin care eu îmi dau acceptul ca vecinul meu să se poată branșa la căsuța mea de gaze naturale. MULTUMESC

Alte discuții în legătură

Doresc un sfat petru solutionarea unei probleme elsa28 elsa28 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Am instalat centrala termica de apartament in 2001 , fiind prima persoana care a instalat centrala pe ... (vezi toată discuția)
Aprobare bransament teava gaz comanmari comanmari Buna seara, Ma puteti lamuri si pe mine ce trebuie sa fac in conditiile in care unul din vecini cu care nu se poate discuta omeneste nu vrea sa-mi dea acordul ... (vezi toată discuția)
Dreptul la utilitati Cristi_Csibi Cristi_Csibi Buna ziua, Scriu acest mesaj deoarece nu stiu ce sa mai fac pentru a solutiona o autorizare de catre consiliul Judetean Tg-Mures pentru bransarea la reteaua ... (vezi toată discuția)