avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... norme tehnice în construcþii
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

norme tehnice în construcþii

ştie cineva cum se calculează necesarul de schelă în funcţie de suprafaţa de lucru la o înălţime de 6 metri? Care este formula de calcul.
Cel mai recent răspuns: omatcons , utilizator 18:55, 1 Februarie 2010
MIHAI GRIGORE a scris:

[ link extern ]
:D
[ link extern ]

bună seara.
Nu cred că am fost înţeles. Eu voi avea în lucrare o suprafaţă de tavan de 320 mp pentru operaţia de răzuire şi zugrăvie la înălţimea de 6 m.. Eu am un picior de schelă mobilă cu înălţimea de 4.5 m.
Întrebare. Câţi mp de schelă să introduc în devizul de lucrare pentru ca să efectuez operaţiile de răzuire şi zugrăvire? Există o formulă de calcul în normele de deviz în construcţii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Folosire schele Diana Resiga Diana Resiga Buna ziua, pentru montarea si apoi folosirea unei schele mobila cu inaltimea de lucru de 8-9 m este necesar un curs de schelar conform normelor SSM ale ... (vezi toată discuția)
Lntrebare suprafata necesara constructie casa catalintl catalintl Buna ziua. Am cumparat si eu un teren de 170 metri patrati, sun interesat daca am voie sa construiesc pe el o casa. Cata suprafata de constructie am voie sa ... (vezi toată discuția)
Mansarda sau pod ? Dana Schiopu Dana Schiopu Buna ziua. Am o problema intr-o expertiza de partaj.Am construit o casa care in autorizatia de constructie are parter si mansarda care a fost respectata ... (vezi toată discuția)