avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna, daca in cazul in care esti admis de comisia ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna, daca in cazul in care esti admis de comisia penitenciarului ...

Buna, daca in cazul in care esti admis de comisia penitenciarului pt liberarea conditionata si de judecatorie si face procurorul contestatie, cam dupa cat timp s-ar fixa termenul contestatiei? In 21 noimbrie avem la tribunal, e posibil sa il puna numai in ianuarie dinncauza sarbatorilor? Si daca da, se poate face ceva cerere sa il puna mai repede?

Alte discuții în legătură

Comisia de eliberare Gabriela138 Gabriela138 Am un unchi care a fost condamnat la 4 ani de inchisoare pentru complicitate la tentativa de omor. Are executate 32 de luni, iar pe 21 ianuarie are comisia de ... (vezi toată discuția)
Liberare conditionata Florinmoraru Florinmoraru Am fost analizat si propus pentru liberarea conditionata de comisia penitenciarului Gaesti si am termen pe 26 ianuarie la Judecatoria Gaesti. Intre timp am ... (vezi toată discuția)
Termen preschimbat teona11 teona11 ce e termenul preschimbat? Sotul meu a fost la judecatoria pt liberare conditionata azi 17.08.2012. I s-a admis cererea, dar mai exista sub solutionare , pe ... (vezi toată discuția)