avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... termen preschimbat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

termen preschimbat

ce e termenul preschimbat?
Sotul meu a fost la judecatoria pt liberare conditionata azi 17.08.2012. I s-a admis cererea, dar mai exista sub solutionare , pe site-ul judecatoriei, o alta data de 24.08.2012 ca termen preschimbat.


17/08/2012 Soluţionare
Solutie: Admite propunerea de liberare condiţionată formulată de Comisia din cadrul Penitenciarului Botoşani. Dispune liberarea condiţionată a condamnatului.... de sub puterea mandatului de executare nr. 197/2012 al Tribunalului Botoşani. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului; în temeiul art. 192 alin. 3 C.proc.pen. onorariu avocat oficiu Prelipcean Dragoş, deleg. nr. 750/2012, în sumă de 100 lei, se avansează B.A. Botoşani din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu recurs în 3 zile de la pronunţare pentru procuror şi de la comunicare pentru petent. Pronunţată în şedinţă publică, azi 17 august 2012.
24/08/2012 Termen preschimbat
Solutie:


Va rog, care e explicatia , mai ales ca procurorul , in timpul sedintei a spus ca cererea sa fie admisa.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:33, 17 August 2012
Daca nu declara parchetul recurs pleaca acasa.
Nu conteaza cealalta cerere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs cerere eliberare conditionata - termen de judecare mantaandreea mantaandreea buna seara sotului meu i s-a admis cererea de eliberare conditionata dar a doua zi parchetul a facut recurs(asa face la toata lumea de ceva vreme)m-ar interesa ... (vezi toată discuția)
Recurs art.278 ind.1 c.p.p 2kappa 2kappa Se poate face recurs daca la judecatorie avem definitiv? plângere împotriva rezoluţiilor sau ordonanţelor procurorului de netrimitere în judecată ... (vezi toată discuția)
Eliberare condtionata admitere maariaa maariaa Buna ziua! Am o intrebare si eu, dupa admiterea cererii de eliberare condtionata de catre judecator, in cat timp iti da drumul din penitenciar?! (vezi toată discuția)