avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... acte masina PFA radiat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

acte masina PFA radiat

Buna ziua!
Avem urmatoarea situatie:
- masina inmatriculata pe PFA in 2002 (in talon si cartea de identitate apare proprietar PFA)
- din 2018 in urma neefectuarii ITP masina apare cu inmatricularea suspendata
- PFA radiat in 2013. Ca dovada exista o decizie de impunere cu data incetarii activitatii din 2013 si un raspuns de la ANAF din 2022 la o cerere de verificare a statutului acelui PFA.
- in 2022 pe baza actelor de mai sus, la finantele locale, masina trece in proprietatea persoanei fizice care a fost PFA (acelasi CNP), talonul si cartea au ramas neschimbate
Masina nefolosita si intreaga se vrea folosita intr-unul din programele Rabla.
Este nevoie sa se modifice actele masinii, lucru ce ar implica efectuarea ITP si RCA? Cum putem sa inlocuim lipsa unui contract de vanzare cumparare, PFA fiind radiat de mult?
Am trimis solicitarea si la DRPCIV si o petitie catre prefectura prahova dar nu au raspuns.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Buna seara vin și eu cu o întrebare cineva din familie a rulat ... Tomi tmv Tomi tmv Buna seara vin și eu cu o întrebare cineva din familie a rulat cu mașina fără itp și RCA a fost oprit de poliție și i sa luat talonul și plăcuțele ... (vezi toată discuția)
Talon pierdut rabla 2013, ce-i de facut? cyan cyan situatia se prezinta in modul urmator: o persoana a cumparat o masina in urma cu 3 ani, a facut contract de vanzare-cumparare, a inregistrat-o la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , am vandut o masina anul trecut , am scos-o de la ... dannymoga dannymoga Buna ziua , am vandut o masina anul trecut , am scos-o de la Financiar , cumparatorul este arab , el nu a inscris masina la ServiciulTaxe si Impozite unde ... (vezi toată discuția)