avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara vin și eu cu o întrebare cineva din ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara vin și eu cu o întrebare cineva din familie a rulat ...

Buna seara vin și eu cu o întrebare cineva din familie a rulat cu mașina fără itp și RCA a fost oprit de poliție și i sa luat talonul și plăcuțele astea întâmplate in Decembrie 2022 și acum dacă am trecut de termenul de 30 de zile mai exact peste 4 luni plăcuțele au fost radiate….care sunt procedurile pentru recuperarea talonului și punerea in circulație !multumesc aștept o informație
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 20:40, 26 Martie 2023
faceti itp-ul, cumparati rca-ul si reinmatriculati masina. fiindca masina nu e inmatriculata, itp-ul se face la RAR.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bun găsit tuturor! În data de 30.01.2023 m-am prezentat cu ... florinm. florinm. Bun găsit tuturor! În data de 30.01.2023 m-am prezentat cu autoturismul la un service auto cu stație ITP, în vederea efectuării inspecției tehnice ... (vezi toată discuția)
Legea 1 indice 18 poenaru poenaru Numele meu e Virgil am 35 de ani . Am cumparat o masina de la cineva o dacie mai exact convenind cu propietarul sa merg pe numerele lui pana facem ... (vezi toată discuția)
Vanzarea unui autovehicul la care nu s-a facut radierea in 30 de zile paulpaul22 paulpaul22 buna seara.as dori sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez pt. radierea unui autovehicul pe care l-am vandut de 2ani , i-mi vin amenzi de neplata a rovinietei ... (vezi toată discuția)