avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna. Am in plasament o fetita. Este incadrata in grad ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna. Am in plasament o fetita. Este incadrata in grad de handicap ...

Buna. Am in plasament o fetita . Este incadrata in grad de handicap si are certificat de orientare școlară. Am depus cerere pt banii ces( rechizite, transport, materiale igienico-sanitare, cazarmament) si a fost respinsa. As vrea sa stiu daca alocatia de plasament, pe care o primesc si copiii care nu merg la scoala, echivaleaza oarecum cu banii ce ii primesc copiiii pt ces( bani ce le sunt si lor utili in educatia de la scoala)? Multumesc

Alte discuții în legătură

Drepturi pentru copil cu handicap edelweiss67 edelweiss67 In masura in care se poate va rog din suflet.... spuneti-mi de ce drepturi beneficiaza un copil de 11 ani cu autism infantil, retrad grav si epilepsie, inscris ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va deranjez cu o mica inrebare. nepoata mea, se afla ... ionica3727 ionica3727 Buna ziua, va deranjez cu o mica inrebare. Nepoata mea, se afla in plasament in regim de urgenta la mine si la sotul meu. Beneficiaza de alocatie de plasament. ... (vezi toată discuția)
Bursa medicală la copiii cu handicap Gabi968 Gabi968 Sunt asistent maternal și am in plasament un băiat de 6 ani și 8 luni cu autism,epilepsie și ADHD și este înscris la grădiniță în cadrul unei școli ... (vezi toată discuția)