avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Buna ziua.Am de plata o redeventa la o primarie din ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Buna ziua.Am de plata o redeventa la o primarie din Buzau, pentru ...

Buna ziua.Am de plata o redeventa la o primarie din Buzau, pentru o balta de pescuit.Am acumulat si intarzieri la plata deci am si penalitati.Au ajuns aproape egale.Cand ma duc si platesc o anumita suma, ei impart suma: 60% pentru redeventa si 40 % pentru penalitati.Anul acesta au impartit 50% redeventa si 50% pentru penalitati.Este corect, exista vreun algoritm de calcul, sau ,.......Va multumesc, cu toata stima. Nutescu Cristian, cristiannutescu@yahoo.com

Alte discuții în legătură

Penalitati la intretinere ksimona ksimona Am restante la taxele de intretinere la bloc 792 lei si aferent la acestestea 1.822 lei penalitati.Este foarte mult avand in vedere faptul ca este vorba doar ... (vezi toată discuția)
Penalități asociație de proprietari silviu_n silviu_n Într-un raport de expertiză contabilă judiciară pentru stabilirea sumelor datorate de un proprietar restanțier, expertul plafonează penalitățile ... (vezi toată discuția)
Dobinzi ,penalitati de intirziere la plata impozitului pe cladire octavian57 octavian57 Va rog sa ma consiliati in urmatoarea speta: Incepind cu 01 01 2011 mam inregistrat la primaria unde am construit casa pentru plata impozitului pe cladire ... (vezi toată discuția)