avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... buna ziua, cu multi ani in urma, am ajutat un coleg in ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

buna ziua, cu multi ani in urma, am ajutat un coleg in dificultate ...

buna ziua, cu multi ani in urma, am ajutat un coleg in dificultate si i-am imprumutat o masina pe care nu o mai foloseam, cu conditia evidenta sa plateasca asigurarea si impozitul anual. Anul 1 a fost ok., dar apoi, a plecat in Cipru. Masina este la el in curte abandonata la fel ca si proprietatea. Cum pot face sa radiez masina - sa nu mai platesc impozite inutile si multe? Multumesc
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 18:10, 27 Octombrie 2023
Dacă aveți actele originale ale mașinii, nu ar trebui sa fie nicio problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum radiez din circulatie o masina fara acte? marin44 marin44 Buna seara am si o problema si va rog sa ma ajutati ,am o masina inmatriculata pe ordonanta adica prin instanta pt taxa si am inmatriculato pe mine pt un ... (vezi toată discuția)
Sechestru asigurător pe autoturism înstrăinat cu contract de comodat. cum îl pot radia? cigi cigi Buna ziua, In urma cu cativa ani am instrainat un autoturism cu un contract de comodat. Ulterior, acest autoturism a fost imprumutat unei terte persoane. ... (vezi toată discuția)
Cine ma lamureste dorel_santi dorel_santi acuma 2 ani, parintii mei a vandut un autovehicul, o dacie 1300, tranzactia s-a facut pe o simpla hartie de mana, ca pe vremuri, banii pe masina a fost ... (vezi toată discuția)