avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Decontare aparat dentar pt studenti?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Decontare aparat dentar pt studenti?

Dacă sunt studentă, între vârsta de 18 - 26 de ani și nu lucrez, beneficiez de decontare (prin casa de asigurări) la aparatul dentar?

Am înțeles că tratamentele ortodontice intră în pachetul de servicii medicale de bază pentru medicină dentară, iar eu, în calitate de asigurată, beneficiez de un pachet de servicii de bază.

Alte discuții în legătură

La varsta mea in ce categorie de asigurari de sanatate sunt incadrata? mihaelagutu mihaelagutu Buna seara, am o nedumerire am 26 ani, 6 luni si 6 zile am fost la casa de asigurari a municipiului Bucuresti cu adeverinta de student. Sunt studenta si nu ... (vezi toată discuția)
Ca studenta sunt asigurata? didi24 didi24 Buna ziua ,am 24 de ani nu lucrez si nu beneficiez de alte venituri ,sunt studenta din 2009 ,si acum cateva luni a primit medicul meu da familie o lista si ... (vezi toată discuția)
Student zilier cosmina2014 cosmina2014 Buna seara, Sunt studenta si lucrez uneori ca si zilier la diferite promotii. Fiind studenta sunt asigurata la CNAS pana la varsta de 26 de ani cu conditia sa ... (vezi toată discuția)