avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Un medic care colaborează ca PFI cu un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Un medic care colaborează ca PFI cu un laborator ...

Buna ziua,

Un medic care colaborează ca PFI cu un laborator de analize poate face și traduceri medicale? Sub ce forma juridică?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:51, 7 Noiembrie 2023
Isi poate declara si acest venit din traduceri la ANAF in vederea impunerii si taxarii acestuia.
Poate incheia un contract cu acel laborator pentru activitatea de traduceri medicale.
Poate incheia un contract cu acel laborator pentru activitatea de traduceri medicale.
Traducerile sunt pentru un birou de traduceri.

Din cate am mai citit, un PFI nu poate avea două coduri CAEN diferite.
Colaborez ca PFI cu un laborator de analize.
Cu un birou de traduceri cum as putea colabora, dacă nu se poate tot PFI?

Mulțumesc.

Cornel Vasile a scris:

Puteti incheia un contract individual de munca.

Alte discuții în legătură

Sunt medic veterinar; pfa la anaf Ifrunzuc Ifrunzuc Buna ziua. Sunt medic veterinar . Am înființat un PFA la anaf pentru a putea închiria un spatiu de la primărie în vederea deschiderii unui cabinet ... (vezi toată discuția)
Doresc sa deschid un punct de recoltare analize medicale Dr maria Dr maria Buna ziua! Sunt medic si doresc sa deschid un punct de recoltare analize medicale, dar azi cand am sunat la DSP, mi-au zis ca nu pot sa fac asta, daca nu ... (vezi toată discuția)
Inregistrare pfi Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA Unde se inregistreaza fiscal un medic ce doreste sa functioneze ca si PFI? La Anaf corespunzator adresei de resedinta sau la Anaf unde isi desfasoara ... (vezi toată discuția)