Dapix 
	    	Utilizator

Dapix 
	    	Utilizator	    

Dapix, utilizator
 Dapix, utilizator 	
			 Dapix 
	    	Utilizator

Dapix 
	    	Utilizator	    

Dacă sunt în șomaj și am fost la comisia de evaluare medicala de unde am primit o decizie cu încadrarea în grad 2 accentuat, ce urmează sa fac în continuare sa pot ieși la pensie de invaliditate, fac un dosar sau se face trecerea automata la pensie?
 Dapix, utilizator
 Dapix, utilizator 	
			~ final discuție ~
 bodisin	                   

Buna seara ,Intreb si eu cine schimba incadrarea in grad de dizabikitate.HANDICAP pentru un pensionar BOALA ,,comisia de expertiza sau DGASP ,MULTUMESC (vezi toată discuția)
	                    bodisin	                   

Buna seara ,Intreb si eu cine schimba incadrarea in grad de dizabikitate.HANDICAP pentru un pensionar BOALA ,,comisia de expertiza sau DGASP ,MULTUMESC (vezi toată discuția)

Gabisandu1	                   

Buna ziua. Mama mea are 55 de ani si este pensionata. A fost operata/protezata la ambele solduri. Medicul care a operat-o a indrumat-o sa aplice pentru pensie ... (vezi toată discuția)
	                    Gabisandu1	                   

Buna ziua. Mama mea are 55 de ani si este pensionata. A fost operata/protezata la ambele solduri. Medicul care a operat-o a indrumat-o sa aplice pentru pensie ... (vezi toată discuția)

Alexandradragobete	                   

Buna ziua! Mai am dreptul sa iau pensie de urmas, dupa tatal meu, daca a murit in urma cu 16 ani, iar eu am handicap 2 permanent,(aveam handicap si cand a ... (vezi toată discuția)
	                    Alexandradragobete	                   

Buna ziua! Mai am dreptul sa iau pensie de urmas, dupa tatal meu, daca a murit in urma cu 16 ani, iar eu am handicap 2 permanent,(aveam handicap si cand a ... (vezi toată discuția)