avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua.am achitat un proces verbal unde se ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua.am achitat un proces verbal unde se comunica sechestrul ...

Bună ziua.am achitat un proces verbal unde se comunica sechestrul ptr masina.iam transmis executorului judecătoresc dovada de plată dar acesta nu-mi mai răspunde la e-mail. Ce e de făcut.

Alte discuții în legătură

Executare silita bilet la ordin refuzat CORTEX CORTEX Buna ziua. Am avut un PFA, comert cu tamplarie pvc. Am ramas restant cu vreo 5000 ron la un furnizor, intre timp am radiat autorizatia de PFA. Am avut un ... (vezi toată discuția)
Contestator intr-un dosar de executare silita razvan225 razvan225 Buna ziua, Am cumparat o masina in luna martie pe care nu am inmatriculat-o inca, si am aflat de la fostul proprietar (am vazut si somatia) sau inceput ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu si continuare penalitati la banca membruev membruev Am poprire pe salariu ptr nerambursarea integrala a unui credit in euro la banca. Platesc de 3 ani si datoria aproape ca n-a scazut mai deloc. E posibil asa ... (vezi toată discuția)