avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara !!Am o întrebare!Am un teren și aș vrea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara !!Am o întrebare!Am un teren și aș vrea să construiesc ...

Bună seara !!Am o întrebare!Am un teren și aș vrea să construiesc o cabană in forma de A fara fundație,pe piloni!!De ce documente și avize am nevoie!? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 18:18, 30 Octombrie 2023
Bună seara, am un teren de la bunicul meu din 1921 pe care bunicul meu nu la declarat nici tatăl meu, dar noi lucram acest teren in suprafață de 3 hectare. Conform legi 123/2023 pot sa îl declar sa întru în posesia lui. Care sunt pași ca eu sa ii urmez. Mulțumesc mult pentru ajutor.

roxana g23 a scris:

Bună seara !!Am o întrebare!Am un teren și aș vrea să construiesc o cabană in forma de A fara fundație,pe piloni!!De ce documente și avize am nevoie!? Mulțumesc!

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara!
roxana g23,tot ce va trebuie este eliberat de primarie.Mergeti si intrebati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Construcție teren extravilan, împădurit enumplm enumplm Dacă aș dori să construiesc un imobil, fie el casă cu fundație, cabană de lemn, construcție pe piloni de lemn/metal, etc. cum aș putea să fac acest ... (vezi toată discuția)
Cabana din bca poate fi construita in extravilan? ContSters219701 ContSters219701 Buna. Nu prea sunt in tema cu legislatia si as vrea sa construiesc in extravilan. Se poate construi pe proiect de cabana , din bca sau doar din lemn? Ce alte ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie louisfigo louisfigo Bună ziua! M-ar interesa o părere avizată referitoare la următoarea situație: dețin un teren de 4000 de mp, în coproprietate. Profitând de ... (vezi toată discuția)