avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună seara. Am primit o sentință de un an și 10 ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună seara. Am primit o sentință de un an și 10 luni cu suspendare ...

Bună seara. Am primit o sentință de un an și 10 luni cu suspendare sub supraveghere pe o perioadă de doi ani și jumătate. În acest timp trebuie să Mă prezint la serviciul de probațiune atunci când voi avea programare, Să permit vizitele consilierului de probațiune, Să anunț dacă plec de la domiciliu mai mult de cinci zile și să prestezi 90 de zile în folosul comunității. La tribunal eu am comunicat că nu locuiesc în România, locuiesc în Austria. Eu aici în Austria lucrez am familie și nu pot pleca când mi se cere de cei de la probațiune să mă prezint la ei sau să fac 3 luni În folosul comunității, Asta ar însemna să îmi pierd serviciul și nu aș mai avea cu ce să îmi întrețin familia. Vă rog să mă sfătuiți ce poți face în asemenea situație. Vă mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Strămutare hotărîre penală suspendare sub supraveghere Cata7621 Cata7621 Bună ziua,am o condamnare de un an și șase luni cu suspendare,sub supraveghere doi ani plus muncă în folosul comunității 75 de zile. Care este ... (vezi toată discuția)
Intrebari despre art.92 si 93,masurile de supraveghere si obligatiile prodans prodans pe data de 25 sept. 2018 am primit aceasta comunicare: -Potrivit disp. art. 578 alin.2 Cod pr. penala daca in termen de 3 luni de la ramanerea definitiva al ... (vezi toată discuția)
Fără acord de recunoaștere Victorina20 Victorina20 \"Solutia pe scurt: În baza art. 336 alin. 1 CP cu aplicarea art. 396 alin. 10 CPP şi art 5 C.pen condamnă pe inculpatul ISĂRESCU MARIAN la pedeapsa de 1 ... (vezi toată discuția)