avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Strămutare hotărîre penală suspendare sub ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Strămutare hotărîre penală suspendare sub supraveghere

Bună ziua,am o condamnare de un an și șase luni cu suspendare,sub supraveghere doi ani plus muncă în folosul comunității 75 de zile. Care este posibilitatea să efectuez această pedeapsă in Austria unde locuiesc și lucrez pentru a nu mă mai prezenta in țară la serviciul de probațiune? Vă mulțumesc.
Ultima modificare: Marți, 30 Ianuarie 2024
Cata7621, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cata7621 , utilizator 08:21, 30 Ianuarie 2024
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara. am primit o sentință de un an și 10 luni cu suspendare ... Zlatu Zlatu Bună seara. Am primit o sentință de un an și 10 luni cu suspendare sub supraveghere pe o perioadă de doi ani și jumătate. În acest timp trebuie să Mă ... (vezi toată discuția)
2 ani de probațiune. pot pleca la muncă în afara țării? bogdan8126 bogdan8126 Anul acesta la inceput am luat 8 luni cu suspendare prin hotarare definitiva,8 luni cu suspendare si 60 de zile in folosul comunitatii daca sanatatea imi ... (vezi toată discuția)
Cand as putea redobandi permisul de conducere? Liveros1995 Liveros1995 Buna ziua, Stimati avocati, in urma cu aprox o luna a fost data solutie da catre tribunal cu privire la dosarul meu de abateri la regimul rutier... Datorita ... (vezi toată discuția)