avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... In apel, poate apelantul sa cheme ca martor unul din ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

In apel, poate apelantul sa cheme ca martor unul din martorii ...

In apel, poate apelantul sa cheme ca martor unul din martorii partii adverse (care a depus marturie in prima instanta)? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 19:02, 30 Octombrie 2023
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
În primul rand e o.problema de strategie,cu ce credeti ca v ar ajuta ,,credeți ca ar declara în favoarea dvs martorul.propus de partea adversa?Dacă vreți sa lamuriti unele aspecte solicitați readucerea acestuia,nu cățărător al dvs ci asacum a fost audiat la fond,martor aparții adverse.E greu de spus daca instanta va accepta tb sa motivați,sa precizati ce aspecte doriți sa fie precizate.
Multumesc. Martorul a declarat neadevaruri instantei de fond si vreau ca, prin intrebari bine ticluite, sa "il prind cu minciuna", neavand altfel cum sa le probez..
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteți sa încercați,oricum un proces /cale de atac nu ar trebui sa se bazeze doar pe aceasta proba care poate sa nu iasă cum va doriți dvs..
Ultima modificare: Luni, 30 Octombrie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs la curtea de apel ContSters222775 ContSters222775 Buna ziua, In cadrul unui Apel la un proces civil, de anulare a unui certificat de mostenitor, mi s-a respins reaudierea martorilor de la rejudecare in ... (vezi toată discuția)
Cauza repusa pe rol dupa ramanerea in pronuntare auricius auricius Buna seara. Astazi am fost citat ca si martor intr-un proces de divort cu minori. Am fost prezenti doar martorii unei parti, si judecatoarea ne-a audiat decat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. conform art. 315/ncpc, martor nu poate soțul, fost ... colinsmarty colinsmarty Buna ziua. Conform art. 315/NCPC, martor nu poate soțul, fost soț, logodnicul sau concubin;ul, intelegandu-se din text, ca nu ar fi admis, daca este ... (vezi toată discuția)