gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

Nu e nevoie de vreun act, iar domnul nu are niciun drept nici acum și nici după ce mama nu va mai fi in caz ca moare înaintea lui.
 gi-jane2, moderator
 gi-jane2, moderator 	
			 gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

deoarece ma gândeam de situația concubinaj ,și după câțiva ani pentru ca stau împreună are dreptul el sau surorile lui,
~ final discuție ~
 cora-teo	                   

Tatal meu detine doua imobile , unul mostenire de la parinti ,  al doilea dobandit in timpul casatoriei cu mama mea. Mama mea este decedata , eu renuntand la ... (vezi toată discuția)
	                    cora-teo	                   

Tatal meu detine doua imobile , unul mostenire de la parinti ,  al doilea dobandit in timpul casatoriei cu mama mea. Mama mea este decedata , eu renuntand la ... (vezi toată discuția)

Gheorghecristian663	                   

Buna ziua. Ma numesc Gheorghe Cristian si as vrea sa va adresez urmatoarea problema: Tatal meu a primit un apartament de la mama lui, printr-un contract de ... (vezi toată discuția)
	                    Gheorghecristian663	                   

Buna ziua. Ma numesc Gheorghe Cristian si as vrea sa va adresez urmatoarea problema: Tatal meu a primit un apartament de la mama lui, printr-un contract de ... (vezi toată discuția)

germann30	                   

Buna seara,
Tatal meu a cumparat apartamentul in care locuieste cu bani de la mine.In acest apartament am locuit cu mama,tata si sora cu chirie.Mama a decedat ... (vezi toată discuția)
	                    germann30	                   

Buna seara,
Tatal meu a cumparat apartamentul in care locuieste cu bani de la mine.In acest apartament am locuit cu mama,tata si sora cu chirie.Mama a decedat ... (vezi toată discuția)