avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... examen noiembrie
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

examen noiembrie

Stie cineva daca examenul de admitere in Baroul Bucuresti este sub forma de grila?:D
Cel mai recent răspuns: stefaniac , utilizator 19:50, 17 Noiembrie 2006
Ai vrea tu sa fie grila..cum as vrea si eu..ca nu-mi place deloc toceala..si daca am picat anul asta la INM trebuie sa dau la barou.:( Deja am probleme cu avocatii astia ca vor spaga...intre 5000 si 15.000 euro...nu le ajunge cat au...
Se da sinteza. Peste tot. Bibliografia si tematica, precum si regulamentul de concurs le gasiti pe www.unbr.ro
Bineinteles ca as vrea sa fie grila!! Doar asa se dau acum examenele peste tot. Merci Alinutza, mi-am scos tematica dar, cum nu specifica nicaieri, am sperat la posibilitatea unei grile.#-o
Stie cineva cum se da examenul de intrare la barou in Suceava? Sunt toate probe scrise sau mai sunt si orale? :D
Buna tuturor si bafla la examen si eu dau anul acesta examen...dar nu credeti ca ar fi fost muuuult prea usor sa fie grila si aici...adica totusi incepem o noua profesie trebuie sa aratam ca stim cu adevarat ceva, nu neg eficacitatea unui examen grila dar, sa fim seriosi, toti stim cat de mult se copiaza la astfel de examene, in al 2-lea rand clientii nostrii..pe care sper sa ii avem toti cat mai repede nu ne aduc un formular grila cu problemele lor legale pe care sa le bifam cu unul sau mai multe raspunsuri. Asa ca multa bafta si sa fie subiectele pe care le stim noi. Va salut Cristian Pop, viitor avocat stagiar in Baroul Tulcea .

Alte discuții în legătură

Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)
Examenele de intrare in avocatura devin mai riguroase simona_udriste simona_udriste Comisia Juridica a Senatului a dat aviz favorabil, cu mai multe amendamente, legii care modifica Statutul profesiei de avocat. ... (vezi toată discuția)
Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)