avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... daca am fost angajat in sistem plata cu ora, pot ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

daca am fost angajat in sistem plata cu ora, pot beneficia de ...

daca am fost angajat in sistem plata cu ora, pot beneficia de prima de cariera didactica ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:18, 31 Octombrie 2023
OUG nr. 58 din 12 iunie 2023 privind unele măsuri pentru acordarea unei prime de carieră didactică pentru personalul didactic și didactic auxiliar, precum și unei prime de carieră profesională pentru personalul administrativ din învățământul de stat, suportate din fonduri externe nerambursabile , nu face distinctie in ceea ce priveste durata timpului de munca /norma didactica.
Ultima modificare: Marți, 31 Octombrie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă în anul școlar 2022- 2023 ai fost la plata cu ora ai ... Pog Gabriela Pog Gabriela Dacă în anul școlar 2022- 2023 ai fost la plata cu ora ai dreptul la prima didactică? (vezi toată discuția)
Informaticienii - personal didactic auxiliar... johnny_b johnny_b Buna ziua! Intrebarile mele se refera la cadrul legislativ si la actele normative in vigoare ce reglementeaza (cu mari ambiguitati si echivocuri) ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil in invatamant edalap edalap Buna ziua. Perioada de concediu crestere copil se considera vechime in invatamant? Pot beneficia de spor de vechime incluzand anii de concediu? (vezi toată discuția)