Am moștenit 1/2 dintr-un apartament, iar cealaltă 1/2 fratele meu(bunica mea a lăsat testament inițial pentru mine, însă mi-au "sărit" in cap toate rudele să renunț,inclusiv mama mea, mătușa mea (care a renunțat la partea ei ulterior renuntarii mele) a spus că mă da în judecată dacă nu renunt, pentru că să aibă parte și fratele meu, frate care s-a purtat oribil cu bunica mea). S-a făcut succesiunea după ce am renunțat eu și mătușa și avem fiecare certificat de moștenitor pe jumătate de casa (eu și fratele). Problema este că doar fratele meu locuiește acolo, eu nu beneficiez cu nimic din acel imobil. Nu este deschis către comunicare deloc, m-a blocat pe telefon, deci nu pot lua legătura cu el și se consideră singurul proprietar in acea casa. El mai deține un apartament, în totalitate doar al lui. Cum pot proceda sa îmi dea suma aferenta pentru jumătatea mea având în vedere că eu nu am niciun beneficiu, nici cheie de acolo nu mai am? De 3 ani de când a murit bunica cred că am fost maxim de 2 ori. Pot merge la notar mai întâi sau cum sa procedez?
Mulțumesc anticipat!
Mostenire
adri_cristian
Tatal meu a facut un act la notar acu 10 ani...cu sora si mama sa...cum ca sora sa renunta la tot pamantul,iar tatal meu la un apartament.Iar acu vrea jumatate ... (vezi toată discuția)