avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Piscina Caini - Pasi/Autorizații necesare
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Piscina Caini - Pasi/Autorizații necesare

Bună ziua.

Îmi doresc sa construiesc niște piscine pe care sa le dau în folosință în scop de agrement pentru căței și stăpâni.

Ați putea să mă ajutați cu niște pași de inceput?
Ultima modificare: Miercuri, 1 Noiembrie 2023
Alex.Pascal, utilizator

Alte discuții în legătură

Salvamari la piscine ela24g ela24g As vrea sa ma lamuresc in legatura cu HG 1136/2007 art. 2 pct. b daca expresia bazin artificial face referire la piscinele din interiorul unui hotel , sau nu. ... (vezi toată discuția)
Noua lege a animalelor fara stapan, stabileste si ca intr-un apartament,pot fi doar 2 caini? monaro123 monaro123 Ma poate ajuta cineva sa aflu, cati caini pot tine in apartamentul meu, dupa noua lege a animalelor fara stapan, si de cand va fi valabila aceasta ... (vezi toată discuția)
Pensiune turistica lungu nicolae lungu nicolae acum 4 ani in comuna saes jud sibiu am vrut sa construiesc o pensiune turistica.Planul meu era sa inchei contracte cu grup operator pentru maxim 8 persoane ... (vezi toată discuția)