avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... imprumut intre persoane fizice
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

imprumut intre persoane fizice

Buna ziua. Se poate un contract de imprumut intre persoane fizice, cu martori, fara a merge la notar ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Mifil , utilizator 16:39, 1 Noiembrie 2023
Se poate dar pentru a recupera banii trebuie sa apelați la instanta,proces care durează și costa..Dacă mergeți la notar contractul poate fi pus în executare la data când împrumutul e scadent ..Dacă e vorba de mii,zeci de mii de euro mergeți la av pt a va explica ce riscuri exista și ce garanții suplimentare puteți cete..În caz contrar o sa , plângeți ']pe forumuri dupa bani si o sa spuneti ca justiția nu e dreapta etcetc..
Mergeti la avocat căci este necesar sa aveți o anumita acoperire juridică.
Avocatul va poate spune și mai multe lucruri importante.

București 2023
Ultima modificare: Miercuri, 1 Noiembrie 2023
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Va multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua am și eu o întrebare la dv am avut o poprire pe ... tolea mioara tolea mioara Bună ziua am și eu o întrebare la dv am avut o poprire pe salariul de la executor judecătoresc care am achitat în 2016 integral, acum m-am trezit cu ... (vezi toată discuția)
Imprumut intre doua persoane fizice 25z 25z urmeaza sa dau un imprumut la o persoana fizica .fiind vorba de o suma destul de mare as vrea cateva sfaturi.suma urmeaza sa fie returnata in urmatoarele 4 ... (vezi toată discuția)
Se poate face la notar act cum ca ii dai bani cuiva? dar nu e ... AlinaMaria23 AlinaMaria23 Se poate face la notar act cum ca ii dai bani cuiva? Dar nu e vb de imprumut. Vreau sa ii dau fratelui meu o suma pt apartament si face pe numele lui credit pt ... (vezi toată discuția)