Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

nuexistă 
	    	Utilizator

nuexistă 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Birou detectivi Birou investigatii detectivi	                   

Speta : actiune constatare vanzare cumparare teren intravilan (in 1996, cu chitanta de mana), castigat pe fond la judecatorie. Paratii din dosar accepta tacit, ... (vezi toată discuția)
	                    Birou detectivi Birou investigatii detectivi	                   

Speta : actiune constatare vanzare cumparare teren intravilan (in 1996, cu chitanta de mana), castigat pe fond la judecatorie. Paratii din dosar accepta tacit, ... (vezi toată discuția)

andr_georgi	                   

Am avut un proces prin care o autoritatea contractanta ne-a data in judecata avand la baza decizia Curtii de Conturi privind recuperarea prejudiciului precizat ... (vezi toată discuția)
	                    andr_georgi	                   

Am avut un proces prin care o autoritatea contractanta ne-a data in judecata avand la baza decizia Curtii de Conturi privind recuperarea prejudiciului precizat ... (vezi toată discuția)

Ramona19051977	                   

Buna seara. Doresc sa fac un apel la o comunicare de hotarare civila.Nu stiu cum sa procedez. (vezi toată discuția)
	                    Ramona19051977	                   

Buna seara. Doresc sa fac un apel la o comunicare de hotarare civila.Nu stiu cum sa procedez. (vezi toată discuția)