Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

PavBianca123 
	    	Utilizator

PavBianca123 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Andreea Veres	                   

Am nascut in Anglia gemeni,sunt si studenta si am hotarat ca sotul sa se intoarca in tara cu copii. Intrebarea este: poate el aplica pentru concediu postnatal ... (vezi toată discuția)
	                    Andreea Veres	                   

Am nascut in Anglia gemeni,sunt si studenta si am hotarat ca sotul sa se intoarca in tara cu copii. Intrebarea este: poate el aplica pentru concediu postnatal ... (vezi toată discuția)

andreeapetreanu	                   

Buna ziua, ma intereseaza sa stiu daca sunt eligibila pentru indemnizatie de crestere a copilului in Ro daca lucrez exclusiv in străinătate. Intentionez sa ... (vezi toată discuția)
	                    andreeapetreanu	                   

Buna ziua, ma intereseaza sa stiu daca sunt eligibila pentru indemnizatie de crestere a copilului in Ro daca lucrez exclusiv in străinătate. Intentionez sa ... (vezi toată discuția)

Gracoevo	                   

Buna ziua,
Am lucrat timp de 7 ani in Romania,iar de 3 luni lucrez in Franta,fara intrerupere de contract.
Am primit raspuns de la DGAS ca pot intra in ... (vezi toată discuția)
	                    Gracoevo	                   

Buna ziua,
Am lucrat timp de 7 ani in Romania,iar de 3 luni lucrez in Franta,fara intrerupere de contract.
Am primit raspuns de la DGAS ca pot intra in ... (vezi toată discuția)