avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua! Am un credit de nevoi personale, cu o ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua! Am un credit de nevoi personale, cu o perioadă de ...

Bună ziua! Am un credit de nevoi personale, cu o perioadă de 5 ani ( plătiți 2 ani și 5 luni) ce cuprinde și o asigurare de viata. Întrebarea mea este următoarea. Dacă în aplicație îmi arată că asigurarea este de 617 lei, ce reprezintă aceasta? Eu am fost pensionata pe caz de boală gr 3, și nu voi face față cu plata ratei, care este de 617 lei lunar. Cu ce mă poate ajuta această asigurare? Pot obține o rată lunară mai mică, fără a fi modificata perioada rămasă de rambursare? Nu am întârzieri la plata ratalor. Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:03, 5 Noiembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu va ajuta asigurarea, citiți actele ca le aveți acasa. Asigurătorul va plati restul ramas în cazul decesului dvs.
Vă mulțumesc! O zi frumoasă!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poate incercati sa faceti o refinanțare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refinantare credit / recuperare polita de asigurare adrian1988 adrian1988 Buna ziua, In urma cu 1 an si 3 luni am facut un credit de nevoi personale in valoare de 31.000 lei cu 120 rate, suma de rambursat ajungand la 62.478 ron, am ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati intr-o problema cu banca cordis claudia cordis claudia am luat un credit pe 5 ani de nevoi personale de la o banca,acum doi ani.In momentul acela aveam venituri din pensie de 1000 de lei plus salariul de 1450 ... (vezi toată discuția)
Preluare credit dupa deces alex-xela alex-xela Buna ziua. Tatal meu a murit in luna septembrie a acestui an si avea un credit de nevoi personale din care a mai ramas de achitat suma de 26.000 ron. ... (vezi toată discuția)