avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Bună seara, Ştie cineva care este data limită ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Bună seara, Ştie cineva care este data limită până la care ...

Bună seara,
Ştie cineva care este data limită până la care poţi acţiona pe cneva în judecată dacă ai fost implicat într-un accident de circulaţie?.
Am fost lovit din spate, nu sunt eu vinovat, am încheiat o amiabilă, iar acum asiguratorul vinovatului îmi oferă, pentru a-mi repara maşina, 9696 lei.
Costul reparaţiei însă se ridică la 16900 lei, constatare şi evaluare făcută la service autorizat, cu documente.
Restul sumei până la valoarea de 16900 lei, mă gândesc să-i cer şoferului vinovat, să-mi acopere cheltuiala cu reparaţia maşinii.
Dacă refută să-mi dea vreun ban, în cât timp îl pot da în iudecată?.
Evenimentul a avut loc pe data de 26.10.2023.
Aştept răspunsul dvs!.
O seară bună!.
Cel mai recent răspuns: RECALL , utilizator 09:10, 23 Noiembrie 2023
Bună dimineața,
Am înțeles de la domnii avocați, din discuțiile de pe site, că pot chema în instanță pe asigurător, și nu pe șoferul vinovat. Cum este până la urmă?.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ştie cineva care este data limită până la care poţi acţiona ... RECALL RECALL Ştie cineva care este data limită până la care poţi acţiona pe cneva în judecată dacă ai fost implicat într-un accident de circulaţie?. Am fost ... (vezi toată discuția)
Ofertă regie proprie din partea asigurătorului, în loc de daună totală. ce am de făcut ca să fiu despăgubit în mod corect? Lucian Andries Lucian Andries Am urmatoarea speta: in urma unui accident ( opel meriva, an 2004 )din care eu am iesit pagubit, de o luna de zile incerc ca am o rezolutie finala pentru ... (vezi toată discuția)
Daune accident vasiii vasiii Buna ziua. Am avut la inceputul lunii decembrie un accident in cluj, in care am lovit 3 masini de taxi care stationau (nimeni nu a fost ranit). Din pacate, ... (vezi toată discuția)