avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Actiunea de evacuare impotriva unei societati in ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Actiunea de evacuare impotriva unei societati in insolventa de ...

Actiunea de evacuare impotriva unei societati in insolventa de depune la judecatorie sau la tribunal la judecatorul sindic care se ocupa de procedura insolventei?

Alte discuții în legătură

Am câștigat procesul de recuperare a salariilor restante dar nu am primit banii, iar executorul pe care l-am angajat nu îmi dă speranțe prea mari. cum pot rezolva această problemă? standan54 standan54 Am initiat toate demersurile in vederea recuperarii salarilor restante. Procesul l-am castigat dar nu am primit banii. Am angajat un executor judecatoresc. ... (vezi toată discuția)
Proces civil deschis impotriva unei societati in insolventa nyusziful nyusziful Buna ziua, as avea urmatoarea intrebare: suntem societate in insolventa, care mai avem inca un ele contracte in derulare. Unul dintre co-contractantii nostri, ... (vezi toată discuția)
Deschidere procedura insolventa si ulterior concordat preventiv Lucian Dumitrescu Lucian Dumitrescu Impotriva aceleiasi firme s-a deschis, la tribunal, mai intai procedura insolventei si ulterior procedura concordatului preventiv. Intre timp in dosarul ... (vezi toată discuția)