avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Ma adresez dvs. cu urmatoarea intrebare: o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Ma adresez dvs. cu urmatoarea intrebare: o persoana ...

Buna ziua! Ma adresez dvs. cu urmatoarea intrebare: o persoana absolventa a 8 clase + 2 ani scoala complementara poate fi angajata in cadrul unui birou pentru a desfasura activitati specifice (intocmire documente, arhivare, evidente, etc.) si care ar fi postul pe care ar putea fi angajata?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:38, 13 Noiembrie 2023
411001 Functionar administrativ
Multumesc ptr. raspuns.
Dar pentru functionari administrativi, conform cod COR sunt necesare studii medii (absolvent liceu) ... pot asimila cele 8 clase + 2 sc. complementara cu studii medii?
Multumesc inca o data!
Nici legiuitorul, nici literatura de specialitate nu aduc alte clarificari pentru stabilirea actului de studii in baza caruia se face angajarea in cazul unui absolvent de studii medii intr-o ocupatie pentru care conform COR este prevazuta conditia studiilor medii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nivel studii Catalin.sendroiu Catalin.sendroiu Daca am 10 clase si scoala profesionala de un an jumatate , sunt considerate studii secundar superioare ? (vezi toată discuția)
Studii medii luminita29 luminita29 Buna ziua. Am o nelamurire....Am un salariat angajat pe functia de lacatus mecanic.cod COR 721410 (nivel pregatire 2 - studii medii) .Are 8 clase si o ... (vezi toată discuția)
Incadrare Daliborka Daliborka Buna ziua o persoana care a absolvit scoala profesionala( tinichigiu auto ), poate fi incadrata pe o functie cu studii medii, ca si tehnician echipamente de ... (vezi toată discuția)