avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ca mostenitor rezervatar,cum pot afla daca un alt ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ca mostenitor rezervatar,cum pot afla daca un alt mostenitor ...

Ca mostenitor rezervatar,cum pot afla daca un alt mostenitor rezervatar a vandut terenul intravilan ( construibil) al bunicii decedate ,cu chitanta de mana,la care am si eu dreptul?
Titlul de proprietate (foie de dota bunicii) a fost deteriorat dar tot se pot citi cu greu informatii de pe el.Terenul nu a fost intabulat inca.
Cei de la primaria din satul unde se afla locul de casa al bunicii mele,
mi-au spus ca trebuie sa obtin un alt titlu de proprietate din arhiva de care tine satul.Din pacate mi s-a spus ca arhiva judetului respectiv a ars.Dar nu
a verificat inca nimeni sa vada daca arhiva din judetul respectiv a ars sau nu.Ar putea fi o minciuna.
Cum pot sa obtin partea mea de teren intravilan la care am dreptul si un duplicat dupa original adicat dupa actul de proprietate al bunicii?
La ce insitututii sa ma adresez? Daca celalalt mostenitor rezervatar a vandut terenul intravilan la negru cum pot
afla?
Ultima modificare: Vineri, 10 Noiembrie 2023
vlad19722, utilizator

Alte discuții în legătură

Ca mostenitor rezervatar,cum pot afla daca un alt mostenitor ... vlad19722 vlad19722 Ca mostenitor rezervatar,cum pot afla daca un alt mostenitor rezervatar a vandut terenul intravilan la care am si eu dreptul? Titlul de proprietate a fost ... (vezi toată discuția)
Ca mostenitor rezervatari ,cum pot afla daca un alt mostenitor ... vlad19722 vlad19722 Ca mostenitor rezervatar ,cum pot afla daca un alt mostenitor rezervatar a vandut terenul intravilan la care am si eu dreptul? Titlul de proprietate a ... (vezi toată discuția)
Bunica mea a mostenit de la parintii dansei un loc de casa.s-a ... vlad19722 vlad19722 Bunica mea a mostenit de la parintii dansei un loc de casa.S-a facut o foaie de dota la casatoria bunicii cu sotul.Aceasta foaie de dota este practic actul ... (vezi toată discuția)