Buna seara.Am si eu situatie la care sper sa pot gasi un raspuns.Am cumparat o casa pe malul lacului Snagov.Pe marginea lacului se afla un gratar cu un foisor care este in afara terenului meu.facut de fostul proprietar.Binenteles ca nefiind pe teren nu are niciun fel de autorizatie.Mentionez ca foisorul nu are fundatie dar este asezat pe un asa zis trotuar de ciment, dale.Acum, eu am fost amendat cu 10.000 lei conform art.23 alin.1 din legea 292/2018 de niste comisari de la garda de mediu deoarece din spusele lor nu am aviz de la mediu pentru constructia acelui foisor.Desi le-am precizat nu numai ca nu este construit de mine.Avand poze care pot dovedi, dar este si in afara proprietatii mele ei nu au tinut cont au zis ca este langa mine si ca este posibil sa ma folosesc de el!?Prima oara cand primesc asa raspuns.Ca atare ce anume pot face eu in situatia asta?Am vreo sansa de castig?Fostul proprietar nu e de gasit la ora aceasta si nu cred ca ii mai pasa cumva oricum.Multumesc anticipat.
Buna seara am și eu o întrebare anul trecut eu mi am vândut casa în lumina Constanța și qm cumpărat un teren în pe acei bani și qm ridicat și o casă repede sa nu rămân fără bani am ridicat fără nici un fel de act nu am absolut nici un act la casă am acte doar pe teren știți care va pe vnv care se ocupa cu asa ceva sau aveți idee ce trebuie sa fac sa întru în normalitate va mulțumesc