avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Pentru contestatia la masa credala, cererea de ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Pentru contestatia la masa credala, cererea de repunere in termen ...

Pentru contestatia la masa credala, cererea de repunere in termen se face in baza disp art 186 c proc civ sau sunt alte art?
Contestatia mi am motivat o in drept in baza disp art 113 legea 85/2014, art 22 c proc cov, art 11 c proc civ. Am sesizat instantei ca situatiile financiare depuse la dosarul insolventei nu sunt intocmite si semnate de un contabil ci de directorul, de profesie it-ist. Instanta a tinut cont de asta si le a cerut in raportul de activitate sa refaca contabilitatea. Dar maine am primul termen si adm judiciar a contestat aplicatibilitatea disp art 113, tabelul fiind preliminar si nu definitiv. Pe ce art mi as putea baza contestatia ca sa nu ies din joc? Am dovedit si eroarea in intocmirea tabelului, cu creante/ facturi emise dupa decesul administratorului, cand in societate nu mai erau organe statutare - adm, asociat- iar societatea nici nu mai desfasura activitate. Ma pot incadra in vreun art sau e aplicabil art 113? As avea nevoie de un raspuns azi, va rog, maine e termenul.

Alte discuții în legătură

Hot. def. insolventa alinapopescu_1972 alinapopescu_1972 Buna seara, Cum pot obtine hot. def. pt. un debitor caruia i sa dispus incheierea proc. insolventei. Nu m-am inscris la masa credala. Mi-o trebuie doar ... (vezi toată discuția)
Tabel preliminar Sophya Sophya Buna. Am si eu o problema. O sc care imi datoreaza o suma de bani a intrat in insolventa. AM primit notificarea de la lichidator iar termenul de depunere a ... (vezi toată discuția)
Angajat netrecut la masa credala in cazul insolventei unei firme anybodi anybodi Buna ziua, un cunoscut de al meu se confrunta cu o problema mai ciudata. Firma unde era angajat pana la sfarsitul lunii iunie (cand si-a dat demisia) platea ... (vezi toată discuția)