avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua am scos cazierul pentru examenul auto dar am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua am scos cazierul pentru examenul auto dar am fapta ...

Buna ziua am scos cazierul pentru examenul auto dar am fapta pentru conducere fara permis pe data de 21.03.2024 termin cei 2 ani de probatiuni asi putea sa dau de permis dupa acceasta data multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:16, 14 Noiembrie 2023
Va trebuie sa luati cazierul dupa data de 21.03.2024 si sa depuneti dosarul pentru permis.
Ar trebui sa postati decizia instantei , intrucat faptele din cazier nu se sterg decat dupa ce intervine reabilitarea de drept/reabilitarea judecatoreasca.

Legea nr. 290 din 24 iunie 2004 privind cazierul judiciar
art. 15
(1) Persoanele fizice înscrise în cazierul judiciar sau cu privire la care s-au făcut notări provizorii se scot din evidență dacă se află în una dintre următoarele situații:
a) faptele pe care le-au săvârșit nu mai sunt prevăzute de lege ca infracțiuni;
b) a intervenit reabilitarea judecătorească sau de drept;
....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extras cazier modificari Bașar Andrei Bașar Andrei Buna ziua, As fi interesat dacă exista o metoda Radia fapte de pe extrasul de cazier judiciar cerut de firme la angajare. Ca idee am primit acum 3 ani , o ... (vezi toată discuția)
Cazier judiciar DCristianC DCristianC Dupa cat timp se sterge cazierul judiciar? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Permis conducere suspendat ContSters307758 ContSters307758 Buna ziua, Unei persoane i s-a suspendat permisul deoarece a fost prins cu alcoolemie de 0.69 in aerul respirat. I s-a intocmit dosar penal in urma analizelor ... (vezi toată discuția)