avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1316 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Soțul meu are amenzi neplatite
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Soțul meu are amenzi neplatite

Bună ziua, aș avea și eu o întrebare, soțul meu are foarte multe amenzi la primărie și noi suntem cununați legitim, dacă eu îmi trec o mașină pe numele meu așai că mi-o confiscă? Mulțumesc
Ultima modificare: Marți, 14 Noiembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 10:57, 14 Noiembrie 2023
Buna ziua, daca se va demara executarea silita impotriva sotului, creditorul va putea urmari bunurile sale comune (deci si masina daca o cumparati acum in timpul casatoriei), numai dupa ce va solicita si obtine partajul, urmand ca executarea silita sa continue asupra bunurilor care ii vor reveni exclusiv sotului in urma partajului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj obligatii ContSters69061 ContSters69061 Va rog sa-mi dati cateva sfaturi in urmatoarea problema: In timpul casatoriei se incheie un contract de credit de nevoi personale de catre sot insa la scurt ... (vezi toată discuția)
Executare imobil angelica5 angelica5 Buna ziua. Anul trecut am deschis un dosar de executare silita asupra unui apartament al fostului sot. Au fost facute cereri la primarie dar inca nu am primit ... (vezi toată discuția)
Executare silita Cristhina Cristhina Buna ziua! Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema. Pe perioada casatoriei am cumparat prin credit 1 garsoniera, 2 terenuri si 2 autoturisme. Anul ... (vezi toată discuția)