avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua. Am luat un credit de 10000 euro la o ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua. Am luat un credit de 10000 euro la o bancă de pe ...

Bună ziua. Am luat un credit de 10000 euro la o bancă de pe internet, pe firmă. Firma mea nu imi mai da nici un profit de aproape un an, insa nu am dat faliment deoarece nu stiu cum sau daca pot. Caut de lucru sa platesc si alte datoriri si chiar nu am reusit sa ma ocup de aceasta desi mi-au pus proprire pe toate conturile bancare. Acum m-au dat in judecata, pe firma, pentru neplata. Ce ar trebui sa fac, ce ma sfatuiti? Ce poate decide curtea daca pierd procesul?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 10:48, 14 Noiembrie 2023
Buna ziua, trebuie vazuta cererea de chemare in judecata, ce obiect are procesul, pe ce temei legal este formulata actiunea, trebuie analizate clauzele contractuale, de vazut ce mijloace de aparare pot fi invocate. Instanta poate decide admiterea sau respingerea cererii de chemare in judecata, in functie de ce s-a solicitat. Consecintele admiterii actiunii trebuie de asemenea analizate prin raportare la situatia societatii dvs. Aveti nevoie de o consultatie juridica. Recomandabil ar fi sa formulati intampinare in dosar si sa va aparati decat sa stati si sa va intrebati ce se poate intampla daca, fara sa actionati in vreun fel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauze abuzive utillllizator01 utillllizator01 Buna ziua, Am si eu urmatoarea problema: am depus o cerere de chemare in judecata impotriva unei banci, avand ca obiect clauze abuzive. In fond, a fost ... (vezi toată discuția)
Parat gresit introdus in plangerea contraventionala Luluful Luluful Buna ziua, In cadrul unei plangeri contraventionale formulate impotriva unui PV intr-un sector din Buc., am chemat in judecata politia locala de sector si ... (vezi toată discuția)
Data limita de depunere cerere amanare proces A-B-C A-B-C Buna ziua, Am primit o citatie in calitate de parata dar fara sa aiba atasata cererea de chemare in judecata a reclamantului cu prezentarea motivelor. In ... (vezi toată discuția)