avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Impozit venit din activitati pe internet.
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Impozit venit din activitati pe internet.

Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un raspuns detaliat legat de impozitul pe venit datorat daca am incasari din activitati pe internet. Mai exact scriu articole de blog pentru diversi clienti si in schimb primesc undeva la 9000 lei/luna. Totul se desfasoara online, intre persoane fizice, asadar nu exista un contract sau vreo intelegere, samd. Pur si simplu eu scriu articolele de blog si dupa fiecare articol publicat primesc banii.

Vreau sa ma duc sa declar aceste sume insa nu stiu cand, cum si in ce fel sa procedez. Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 15:30, 15 Noiembrie 2023
In fiecare an, pana pe 25 mai depuneti declaratia unica cu veniturile realizate in anul precedent, acestea sunt venituri din alte surse.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot arunca cu noroi printr-un site? gotic gotic Ideea este relativ simpla si cred ca sau lovit de ea multi oameni, am fost intr-un restaurant cu niste prieteni si a fost ingrozitor din mai multe puncte de ... (vezi toată discuția)
Firma obligatorie? Robert - Pană Robert - Pană Buna ziua, citeam cateva chestii interesante pe internet despre comertul online. Am o un site cu ajutorul caruia realizez servici diverse precum, realizare ... (vezi toată discuția)
Care este impozitul pe venit pentru pfa? Andrei ramana Andrei ramana Am înființat decurgând un pfa cu codul caen 9001(activități de interpretare artistica).... Și as vrea sa știu care sunt următori pași de urmat cu ... (vezi toată discuția)