avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sunt însărcinată in 7 săptămâni am început ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sunt însărcinată in 7 săptămâni am început ...

Bună ziua! Sunt însărcinată in 7 săptămâni am început postliceala in Octombrie privată primul an, am 28 de ani, ar fi sa nasc in Iulie. Beneficiez de ceva? Ccc sau nu știu? Menționez nu sunt angajata și nici n-am fost in ultimii 2 ani.
Cel mai recent răspuns: Vasilica94 , utilizator 09:42, 22 Noiembrie 2023
La care casa de asigurare va referiti ? cea de sanatate ? ca acolo puteti fi asigurata ca gravida - prin lege - , nu ca elev/student , si asta pentru ca aveti peste 26 ani . Iar conditiile de acordare a indemnizatiei de crestere copil sunt cele dinaintea datei nasterii , NU si cele ulterioare . PS. Calitatea de asigurat la sanatate nu are nici o legatura cu indemnizatia de crestere copil .
Ultima modificare: Vineri, 17 Noiembrie 2023
CHKa, utilizator
Dacă am lucrat in străinătate se pune? Ce ar trebui să aduc de acolo? Închiderea de an este bună pe 2022-2023?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil pentru eleva la postliceala asistenti medical manuela-mona manuela-mona Buna seara sunt eleva la scoala postliceala in anul III ... nu am mai fost angajat din 2008 ...dar am platit asigurare de sanatate la C.A.S.... in ianuarie fac ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului cris_86 cris_86 buna ziua.am si eu o nelamurire.din articolul 7 reiese ca daca frecventezi cursuri la zi:preuniversitare,masterat,universitare,etc beneficiezi de ... (vezi toată discuția)
Sunt eligibila pentru indemnizatie ccc daca mi-am dat demisia inainte de a naste? irinaghi irinaghi Buna ziua, daca am lucrat cu CIM in mod constant in ultimii ani, dar imi dau demisia cu doua luni inainte de a naste, mai sunt eligibila pentru indemnizatie ... (vezi toată discuția)