avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, Beneficiarii legii 118/1990 vor primi vreo ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, Beneficiarii legii 118/1990 vor primi vreo mărire ...

Bună ziua,
Beneficiarii legii 118/1990 vor primi vreo mărire de pensie? Bunicul meu a fost prizonier în Siberia, și mama mea, ca fiică, primește, lunar, o pensie de 1540 lei. Bunicii nu mai trăiesc...
Vă mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Urmasii d-l 118/1990 si lg 189/2000 sunt scutite de impozit selicutza selicutza Urmasii Decretului - Lege nr. 118/1990 si Legii nr. 189/2000 sunt scutiti de la plata imozitului pe cladiri si teren. Ma refer la sotii/sotiile beneficiarilor ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie prizonierat in urss AlinaCorina AlinaCorina Buna ziua, Mama mea a primit azi urmatoarea decizie: \"Admite cererea doamnei .... si stabileste calitatea de titular al drepturilor prevazute de art. 5 ... (vezi toată discuția)
Daca am o pensie pentru limita de vârstă si imi retine ... Bibi29 Bibi29 Am o rugaminte la dumneavoastra, si anume : Daca am o pensie pentru limita de virsta si imi retine ce am peste 3000 de lei cass cred ca e normal Insa am si ... (vezi toată discuția)