avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Executare silită Bună seara!În august am sesizat că îmi expirase ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună seara!În august am sesizat că îmi expirase rovinieta ...

Bună seara!În august am sesizat că îmi expirase rovineta și am mai circulat fara rovineta aprox 2 săptămâni. În cât timp se prescrie lipsa rovinetei?
Am auzit că vin titluri executorii pentru acestea.
Îți blochează conturile ANAF.
Nu trebuie o hotărâre judecătorească definitiva pentru acest titlu executoriu?
Nu este normal să vină amenda acasă?(pentru a o putea plăti?
Sunt legale aceste titluri executorii?
Este un abuz al statului român!
Mulțumesc pentru raspunsuri!

Ultima modificare: Joi, 16 Noiembrie 2023
SunnyXxxX, utilizator

Alte discuții în legătură

Somatie mihaela495 mihaela495 Am avut o amenda pentru lipsa rovineta. Am achitat amenda dar nu am achitat si contravaloare tarif despagubire rovineta. Constatarea a fost facuta in data de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. astăzi am observat ca am uitat sa plătesc rovinieta ... dany2605 dany2605 Bună ziua. Astăzi am observat ca am uitat sa plătesc rovinieta din Martie 2022... Nu mi a venit nici o amenda acasa Am citit ca dacă nu primesc nimic ... (vezi toată discuția)
Anaf are dreptul sa ceara o hotarare judecatoreasca in copie legalizata sau este un abuz? laraband laraband Buna ziua, In 2011, societatea noastra a fost sanctionata cu amenda contraventionala de CNADNR (Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale) pentru ... (vezi toată discuția)