avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1377 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Am preluat contabilitatea unei firme
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Am preluat contabilitatea unei firme

Am preluat contabilitatea unei firme.
Nu mi-a dat certificat digital. Am reusit sa ma inrolez doar la ITM, m-am angajat cu data de 17.11.2023.
Am luat de la Certsign certificat digital pe nume propriu.
Am trimis formular 150 pe numele meu si numele firmei, mentionez ca vineri la 18 am reusit. Nu pot depune prin e-guvernare.
Am incercat pinrolare prin SPV..acelasi rezultat. Nu pot sa inrolez semnatura digitala de cea a firmei. Ce pot sa fac? Nu am depus declaratii nici in spetembrie, nici in octombrie. Sunt in neant. Ajutati-ma!
Ultima modificare: Vineri, 17 Noiembrie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Semnatura electronica FlorinSpc FlorinSpc Buna ziua, Am si eu o problema. Mi-am reinnoit semnatura digitala la certdigital. La achizitie totul a fost ok (mai putin fapotul ca am aflat ca ma costa ... (vezi toată discuția)
Declaratia 318 rambursare tva stat membru ioanaep ioanaep Buna ziua, am completat declaratia 318 privind rambursarea tva-ului din statul membru. Pentru a vedea starea declaratiei trebuie sa ne logam pe site-ul anaf ... (vezi toată discuția)
Semnatura electronica blu_angel blu_angel Buna seara! Declaratiile fiscale ale firmei sunt semnate si depuse electronic de firma cu care avem incheiat contract de prestari servicii. Administratorul ... (vezi toată discuția)