avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1544 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... eu si concubinul meu ne-am despartit ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

eu si concubinul meu ne-am despartit ...

buna seara!am si eu o intrebare!eu si concubinul meu meam
despartit cu toate ca avem un copil mic de 5 luni omu nu vrea sa paraseasca apartamentul desi este inchiriat pe numele meu ma aflu in germania!cum as putea proceda sa il fac sa paraseasca locuinta?si ar putea sa schimbe dosarul de alocatie al copilului desi e facut pe numele meu ?ca dansu asta vrea nu suporta sa ca iau eu alocatia la copil o vrea el pe cardul lui!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 07:53, 20 Noiembrie 2023
Mergeți la cabinetul unui avocat din Germania, și plătiți-l să vă ajute cu informații, și să vă ofere consultanță juridică până rezolvați problemele de familie.
Pt astfel de probleme va trebui sa va adresați unui av specializat în legislația respectiva adică unui av german.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! vă rog respectuos să mă ajutați cu un sfat pentru ... Adevar2 Adevar2 Bună ziua! Vă rog respectuos să mă ajutați cu un sfat pentru următoarea situație de fapt: Fata mea are un copil dintr-o relație de concubinaj. A ... (vezi toată discuția)
As dori un sfat , va rog frumos. Flopop Flopop Buna ziua Sunt mama unui baietel de 3ani, am 40 de ani , traiesc in concubinaj cu tatal copilului si locuim intrun apartament luat in rate de mine (al ... (vezi toată discuția)
Are voie sa paraseasca tara ? giulya93 giulya93 buna ziua am si eu o intrebare . daca fostul concubin ma dat in judecata pentru custodia copilului nostru in varsta de 3 ani care este la el de o luna de zile ... (vezi toată discuția)